Wysyłka w 24h
Sprawdź dostępność w aptekach
Ginkofar Vital to suplement diety zawierający ekstrakt z liści miłorzębu japońskiego (Ginkgo biloba) oraz kompleks witamin i składników mineralnych.
Właściwości składników:
Zalecane dzienne spożycie:
Warunki przechowywania:
Ostrzeżenia i środki ostrożności:
Ilość netto:
Dane podmiotu odpowiedzialnego:
Biofarm Sp. z o.o.
ul. Wałbrzyska 13
60-198 Poznań, Polska
Premiks witaminowo-mineralny (kwas L-askorbinowy (witamina C), glukonian cynku (cynk), octan DL-alfa- tokoferylu (witamina E), jodek potasu (jod), amid kwasu nikotynowego (niacyna), L-selenometionina (selen), octan retinylu (witamina A), D-pantotenian wapnia (kwas pantotenowy), siarczan manganu (mangan), cyjanokobalamina (witamina B12), D-biotyna (biotyna), cholekalcyferol (witamina D), chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), ryboflawina (witamina B2), monoazotan tiaminy (tiamina (witamina B1)), kwas pteroilomonoglutaminowy (kwas foliowy)), substancja wypełniająca – celuloza mikrokrystaliczna, ekstrakt (35-67:1) z liści miłorzębu japońskiego (Ginkgo biloba), substancje wypełniające – poliwinylopolipirolidon, sól sodowa karboksymetylocelulozy, otoczka tabletki (substancje glazurujące – alkohol poliwinylowy, glikol polietylenowy, substancja przeciwzbrylająca – talk, barwnik – dwutlenek tytanu), substancja przeciwzbrylająca – sole magnezowe kwasów tłuszczowych, barwnik – żółty tlenek żelaza.
Składnik | 1 tabletka | *%RWS |
Ekstrakt z liści miłorzębu japońskiego (Ginkgo biloba), w tym 22-27% glikozydów flawonowych | 110 mg | - |
Witamina C | 80 mg | 100% |
Niacyna | 16 mg | 100% |
Witamina E | 12 mg | 100% |
Cynk | 10 mg | 100% |
Kwas pantotenowy | 6 mg | 100% |
Mangan | 1, 8 mg | 90% |
Witamina B6 | 1, 4 mg | 100% |
Ryboflawina (witamina B2) | 1, 4 mg | 100% |
Tiamina (witamina B1) | 1, 1 mg | 100% |
Witamina A | 800, 0 μg | 100% |
Kwas foliowy | 600, 0 μg | 300% |
Jod | 150, 0 μg | 100% |
Selen | 55, 0 μg | 100% |
Biotyna | 50, 0 μg | 100% |
Witamina D | 5, 0 μg | 100% |
Witamina B12 | 2, 5 μg | 100% |
*%RWS - Referencyjna Wartość Spożycia