liofilizowane żywe kultury bakterii (wytworzone z udziałem pochodnych mleka): Streptococcus thermophilus DSM24731® / NCIMB 30438, Bifidobacterium breve DSM24732® / NCIMB 30441, Bifidobacterium longum DSM24736® / NCIMB 30435*, Bifidobacterium infantis DSM24737® / NCIMB 30436*, Lactobacillus acidophilus DSM24735® / NCIMB 30442, Lactobacillus plantarum DSM24730® / NCIMB 30437, Lactobacillus paracasei DSM24733® / NCIMB 30439, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus DSM24734® / NCIMB 30440**; substancja glazurująca pochodzenia roślinnego (kapsułka): hydroksypropylometyloceluloza; substancja wypełniająca – celuloza mikrokrystaliczna; substancje przeciwzbrylające: kwasy tłuszczowe, sole magnezowe kwasów tłuszczowych.
*przeklasyfikowano jako B. lactis;
**przeklasyfikowano jako L. helveticus;